Multitudinari homenatge a Juan Tomàs Ballano, a Jesús

2018-03-04T21:44:49+00:00 20 de juny de 2017|Esports| ,,|0 Comentaris

A Jesús, juntament amb Dolors, va crear la seua família i era on vivia. El Catalònia va ser el seu darrer equip i fins aquesta temporada jugava amb els veterans jesusencs. L’homenatge es va fer a la Santa Creu de Jesús i va estar organitzat pel club de futbol Catalònia i els veterans de Jesús. D’entrada, va haver-hi un emotiu acte d’homenatge amb parlaments i entrega de plaques commemoratives a la família de part de clubs en els que havia jugat Tomàs. El CD Tortosa, el mateix CF Catalònia, amb una placa i un ram, la UE R. Bítem, l’Horta, l’Ampolla i l’Associació de veterans de Vinaròs van fer el seu reconeixement a Tomàs, així com els veterans locals amb una pilota signada per tots els jugadors que van disputar el partit posterior. Un partit en el que es van enfrontar els veterans locals i companys de Jesús que havien jugat amb Tomàs contra una selecció de companys de Tomàs dels diferents equips de les Terres de l’Ebre amb els que havia jugat el davanter que era conegut per ‘Chicharro’ i que és un dels artillers del futbol provincial.. El resultat fou 3-3. Un moment emotiu va ser el segon gol local, obra de Jordi Tomàs, fill de l’homenatjat. A la represa, Noèlia, filla de Tomàs, va tirar un penal i, a més, va tenir una gran ocasió per marcar.

Tomàs Ballano, que ens va deixar als 53 anys el passat mes de gener, va tenir el merescut homenatge que mereixia per la seua gent. Realment, era una persona molt estimada.

https://www.youtube.com/watch?v=0kduypdDmj8

Comentaris
X
X