En recerca i captura el conductor que va robar el camió de la Sénia

2018-03-04T18:30:56+00:00 19 de juny de 2017|Societat| ,|Tags: |0 Comentaris

Dijous passat, l’empresari, Carlos Cortés, va ser alertat que no s’havien entregat les comandes i sense poder contactar el camioner, el va denunciar davant els mossos d’esquadra per apropiació indeguda. En declaracions a Canal Terres de l’Ebre, Cortés ha assenyalat que en cap moment va tindre cap queixa del seu treballador i que estava satisfet amb el seu rendiment. Res li va fer pensar que actues d’aquesta forma. “Era bon treballador, no hi havia cap problema. Feia les coses bé”.

El camioner, que es troba en recerca i captura pels Mossos d’Esquadra, és natural de terrassa i té 39 anys. Va ser vist per darrer cop el dilluns a la nit quan va sortir amb el camió de ruta. Des de llavors va fer dos repartiments i posteriorment, dimecres, va contactar en l’empresari per demanar-li diners, per una suposada avaria als frens del vehicle.

Amb tot, Cortés ha pogut recuperar quasi tot el material. “De la càrrega em queda tot, menys alguna cosa del camió que crec que haurà agafat. Alguna comanda ha agafat perquè, en el seu moment, quan va sortir el camió la capsa estava plena i ara hi ha un tros buit”.

https://www.youtube.com/watch?v=aEvAlbAHdrw

Comentaris
X
X