Sandra Zaragoza es proclamada nova alcaldessa de Camarles

2018-03-01T06:58:18+00:00 14 de juny de 2017|Política| , |0 Comentaris

Camarles i els Lligallos ja tenen la primera alcaldessa de la seva història. La fins ara regidora d’Urbanisme, Governació i Hisenda, la convergent Sandra Zaragoza, va prendre possessió del càrrec oficialment aquest dimarts a la tarda en una sessió del ple municipal. El dia anterior, en sessió extraordinària, havia dimitit el socialista Ramon Brull, que ha estat alcalde els dos primers anys de mandat. El pacte de govern entre el PSC i el PDECat a l’ajuntament de Camarles establia el repartiment de l’alcaldia a meitat de mandat.

Zaragoza ha remarcat la bona sintonia entre els regidors del govern dels dos colors. Per això afirma que donarà continuïtat a les línies que es van marcar al començat del mandat, enllaçant amb la tasca feta fins ara per Ramon Brull. “Donem prioritat a posar al dia moltes infraestructures que teníem en desús”, i afegeix que sí volen impulsar una regidoria de participació ciutadana.

L’alcalde sortint, per la seua banda, ha dit sentir-se “satisfet” i “orgullós” d’haver exercit el càrrec aquests dos anys. Brull ara serà regidor de Servis i de Fires i Festes, funcions que ja feia com a alcalde. També serà conseller al Consell Comarcal del Baix Ebre, on governa el PSC i ERC. Precisament, des del grup municipal d’Esquerra Republicana, únic partit a l’oposició malgrat haver guanyat les eleccions, han retret a Brull haver mantingut amb ells una pèssima relació. Ramon Brull ha estat, a més a més, l’únic alcalde del PSC en adherir-se a la sobiranista Assemblea de Càrrecs Electes que impulsa l’AMI.

https://www.youtube.com/watch?v=6ytTwAPa1R8

Comentaris
X
X