Isabel Ferré sol·licita un acte de conciliació a Adam Tomàs per la factura de la urbanització Eucaliptus

2018-03-04T17:35:09+00:00 13 de juny de 2017|Entrevistes| , |0 Comentaris

L’alcalde ampostí va fer públic la setmana passada, que el Tribunal del Contenciós Administratiu de Tarragona, havia donat la raó a l’ajuntament d’Amposta i que l’Ajuntament s’estalviaria aquests 15.000 euros, en dictaminar la sentència que les feines imputades a la factura ja estaven fetes i cobrades.

Després que Tomàs insinues que aquesta factura podia haver servit per finançar la campanya electoral dels convergents a les municipals, la regidora convergent va amenaçar en presentar-li una querella si no rectificava, donat que l’autorització de la factura comptava amb el vistiplau dels tècnics municipals. Lluny de rectificar, el republicà s’ha reafirmat en tot el que va dir.

Segons Isabel Ferré, “no ho penso permetre, ja que va en contra dels meus principis. Jo sempre he fet les coses dins de la legalitat i afecta la meva persona en l’àmbit públic i també en l’àmbit familiar i personal, que l’alcalde de la meva ciutat digui que vaig firmar una factura per finançar el meu partit. Li vaig donar temps perquè recapacités i que reconegués, que no calia fer l’afegitó del finançament del partit. Ell no ha rectificat i aquest matí he anat al jutjat i he presentat la sol·licitud de l’acte de conciliació, que és el primer pas a la presentació d’una querella per injúries i calumnies”.

Isabel Ferré ha dit que aquesta manera d’actuar és de mala fe i amb intenció “de fer mal”, i que al llarg d’aquesta setmana mirarà les factures que va signar els dies previs de les eleccions per esbrinar quins motius van portar al govern municipal a paralitzar el pagament d’aquesta o d’altres factures.

 

Comentaris
X
X