Alcanar vol dur el Castor al Tribunal de Comptes

2018-03-04T23:14:18+00:00 29 de maig de 2017|Política| , , |0 Comentaris

Montserrat recorda que l’episodi de terratrèmols induïts es va ocasionar amb les primeres injeccions de gas, i per tant, considera que el projecte encara es trobava en fase de proves per la qual cosa diu que aquesta indemnització no correspon.

Aquest és un dels punts inclosos a la moció que la federació d’Esquerra Republicana a l’Ebre farà arribar a tots els ajuntaments del territori, i que també estudia ampliar-ho a la resta de Catalunya. Exigeixen també la clausura i segellat dels pous, ja que indiquen que informes què han tingut accés descarten cap risc de repetir sismes, i reclamen el desmantellament del gasoducte i de les plantes terrestre i marina. Mentrestant, els republicans insisteixen a demanar al Congrés i al Senat que obri una comissió d’investigació per aclarir per què es va beneficiar l’empresa responsable del Castor.

icona-PDF.jpgmoció

 

https://www.youtube.com/watch?v=1QrJs_t53ic

Comentaris
X
X