ERC demana, amb altres grups, la creació d’una Comissió d’Investigació al Senat pel cas Castor

2018-03-04T23:14:18+00:00 23 de maig de 2017|Política| , |0 Comentaris
 
El grup parlamentari dels republicans s’ha sumat a la petició impulsada per Compromís, juntament amb Podemos i el grup territorial del PDeCAT, en considerar que cal revisar, investigar i estudiar tot el procés d’estudi, licitació i execució del projecte.
 
El senador republicà Miquel Aubà ha explicat que cal ‘investigar, determinar i depurar les responsabilitats d’aquells que van autoritzar, tramitar, gestionar i aprovar la posada en funcionament del Castor; un projecte nefast tant des del punt de vista econòmic com mediambiental’.
 
En aquest sentit, considera que ‘tant socialistes com populars han de donar explicacions’ per un projecte que ‘des del minut zero ha estat un despropòsit, basat en un seguit d’irregularitats per beneficiar els de sempre, i a sobre, sense tenir en compte els avisos reiterats del territori’.
 
‘La ciutadania mereix una explicació transparent i creïble, i més encara, si hem de pagar de la nostra butxaca la factura d’aquest nyap’, ha reblat el republicà.
 
Aubà ha recordat que Esquerra Republicana ha demanat també la compareixença al Senat del ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, qui en resposta al senador Aubà va reconèixer que Castor ha estat un projecte ‘innecessari i faraònic’. I en paral·lel, Esquerra ha reclamat també posar en marxa de manera immediata la subcomissió d’investigació que el grup parlamentari al Congrés ha registrat fins a tres cops per determinar responsabilitats ambientals, econòmiques, socials, polítiques i, si cal, penals
 
Font:ERC Ebre
 
Comentaris
X
X