El col·lapse a la C-12 genera una nou enfrontament polític a Tortosa

2018-03-04T21:45:43+00:00 22 de maig de 2017|Política| , |0 Comentaris

Nou capítol de l’enfrontament entre l’oposició d’esquerres i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel. L’últim punt de fricció ha estat el col·lapse de la carretera C-12 la setmana passada per unes obres de manteniment al pont del mil·lenari.

Movem Tortosa i el Partit Socialista culpen a l’equip de govern de manca de previsió i acusen a l’alcalde de no estar present en la gestió de la ciutat. “Tenim un govern que no governa, perquè tenim al Sr. Bel pràcticament tots els dies a Madrid, a la Sra. Roigé pràcticament tots els dies a Barcelona i ens preguntem on està el Sr. Monclús”, va exclamar el portaveu de Movem, Jordi Jordan. Movem també ha recordat que els regidors de l’equip de govern van tombar una moció del seu grup per establir protocols d’actuació per obres d’aquest tipus. 

El portaveu socialista, Enric Roig, ha exigit responsabilitats polítiques a l’equip de govern. Com Jordan, Roig acusa a l’alcalde de estar absent de la gestió municipal: “Sembla ser que al Sr. Bel només l’interessa figurar a Madrid i fer-se la foto al costat del PP i la Sra. Roigé a Barcelona pactant la data del referèndum, mentre Tortosa està com està” ha reblat Roig.

Per la seua banda, l’alcalde de Tortosa ha responsabilitat a l’empresa encarregada de les obres de manteniment del pont del Mil·lenari. Segons Ferran Bel, no van complir l’horari pactat amb l’Ajuntament i ha recordat que en tot el temps que han durat les obres del nou pàrquing de l’hospital no s’ha produït cap problema. Bel també ha respòs a les crítiques dels grups de l’oposició: “No em consta que hi hagués cap trucada d’aquests grups municipals ni a la policia ni a cap regidor per advertir què estava passant. Estan esperant per crear més conflicte i més crítica, altres estem per arreglar les coses”.

https://www.youtube.com/watch?v=iyvc4XxDNnE

Comentaris
X
X