Incorporaran nous equipaments oncològics a Terres de l’Ebre

2018-03-04T20:28:27+00:00 19 de maig de 2017|Societat| |Tags: |0 Comentaris

Un nou accelerador lineal avançat substituirà a l’actual de l’Hospital Santa Creu de Jesús. L’accelerador lineal es fa servir per a tractar tumors en pacient en càncer. Aquests tractaments estan dissenyats de manera que destrueixin les cèl·lules canceroses sense afectar els teixits circumdants normals.

La incorporació d’aquesta nova tecnologia permetrà proporcionar als pacients de Terres de l’Ebre tractaments més eficaços, menys agressius i de menys durada.

Tres mamògrafs d’última generació substituiran als actuals de l’Hospital Comarcal de Mora d’Ebre, l’Hospital Comarcal d’Amposta i de l’Institut de Diagnòstic per la imatge a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Els mamògrafs que s’incorporaran disposen de sistema digital directe i tomosíntesis, el qual permet obtenir talls de mama d’un mil·límetre de gruix. La innovadora tècnica mamografia augmenta les possibilitats de diagnòstic de patologies mamàries tant en número com en precocitat, és més còmoda i resolutiva i menys molesta per als pacients. Així mateix, aconsegueix millor qualitat de la imatge en la mínima dosi possible de radiació.

La mamografia és la tècnica més eficaç per detectar el càncer de mama, de manera precoç, juntament amb l’autoexploració mamaria.

https://www.youtube.com/watch?v=gL2_Ermfc0k

Comentaris
X
X