L’ICS Terres de l’Ebre acomiada els residents que han acabat el seu període formatiu

2018-03-04T21:45:44+00:00 18 de maig de 2017|Societat| ,,|Tags: |0 Comentaris

Després dels parlaments dels membres de la taula, com és tradició en aquest acte, la Dra. Concepció Violán Fors, directora de l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol va dur a terme la conferència “20 anys de recerca de l’Atenció Primària”

Seguidament s’han lliurat els premis als projectes becats en la convocatòria 2017 de la Fundació Dr. Ferran 2017. Tots els projectes premiats han estat presentats per professionals de la Gerència Territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre, tant de l’àmbit de l’atenció primària com hospitalària. Enllaç al web de la FF.

L’actuació del grup musical Sergi Trenzano Trio Jazz va donar pas a l’acte de comiat de residents de l’àmbit de la Gerència Territorial de l’ICS: set especialistes en medicina familiar i comunitària, vuit especialistes hospitalaris i tres llevadores.

Sota la presidència del Sr. Ismael Piñas, els membres de la taula, el  Sr. Carlos Tobar, gerent territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre; la Sra. Adelaida Cardona, cap de d’estudis de l’Hospital Verge de la Cinta, i la Sra. Beatriz Satué, cap de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, van transmetre unes paraules de reconeixement per als tutors i van encoratjar els nous especialistes a continuar la seva tasca amb els valors de l’ICS: compromís, professionalisme i humanisme.

Per la seva banda, el Sr. Ricardo Manuel Paim, en nom dels residents que acaben la seva formació, va agraït a tutors i professionals tota la seva ajuda i compromís en la seva formació durant els anys de residència.

Acompanyats per familiars, companys i amics que van omplir la sala, molts vinguts de lluny, tres residents de llevadores, set de medicina familiar i comunitària, dos de pediatria, un d’obstetrícia i ginecologia, un de radiodiagnòstic, un de medicina intensiva, un de cirurgia ortopèdica i traumatologia, un de medicina interna i un d’anestesiologia i reanimació, van rebre de mans de les caps d’estudis i membres del Comitè de Direcció de la Gerència Territorial una diploma i un obsequi commemoratiu.

Comentaris
X
X