L’escola de ball, cant i música tradicional ‘Lo Planter’ organitza un taller de Ball de bot

2018-03-04T21:45:43+00:00 18 de maig de 2017|Cultura| ,,|0 Comentaris

El taller estarà impartit per Raquel Terraza i Sebas Gà Bové. Es preveu una jornada participativa, festiva i sobretot, educartiva, on els i les alumnes participants, gaudiran i aprendran els elements necessaris per dominar el codi dels dos balls més senzills de la tradició mallorquina: la jota i el bolero.

Lo Planter, escola de ball, cant i música tradicional

Lo Planter és una escola amb seu a Tortosa que pretén difondre i ensenyar el repertori tradicional de les Terres de l’Ebre a qualsevol persona interessada per tal que es familiaritzi amb el repertori tradicional del territori i que es converteixi, així, amb un element mitjançant el qual la gent pugui gaudirde la música i la dansa des d’un punt de vista col·∙lecGu i social. Lo Planter és una escola moderna i adaptada als nous temps i vol ser un pont de conGnuïtat de la tradició a les noves generacions.

Comentaris
X
X