Els Mossos investiguen l’assalt a l’IES Blanca d’Anjou del Perelló d’aquest dijous a la matinada

2018-03-01T07:12:15+00:00 18 de maig de 2017|Societat| ,|0 Comentaris
Posteriorment han rebentat els panys de set dependències interiors de l’institut, com el despatx del director, de l’AMPA, el magatzem o la consergeria. Alertats pel tall de la llum al centre, els vigilants municipals s’han personat al lloc dels fets cap a les set de la matinada, quan els assaltants ja havien marxat. La inspecció ocular posterior per part dels agents dels Mossos ha constatat que diversos espais havien estat regirats. Si bé els assaltants no s’han endut aparells informàtics o equipament, sí que s’ha trobat a faltar unes petites caixes on es guardaven alguns diners per a tasques habituals del centre.
 
Fonts policials han destacat les circumstàncies atípiques que envolten aquest assalt al centre perllonenc, perpetrat de matinada i que s’ha saldat amb més danys que no pas objectes de valor sostrets. També recorden que durant els últims temps no existeix constància d’assalts a centres educatius, a diferència de diverses onades que s’haurien produït fa alguns anys enrere.
Comentaris
X
X