Col·lapse quilomètric a Tortosa per unes obres de manteniment fetes en hora punta

2018-03-04T21:45:44+00:00 18 de maig de 2017|Societat| |Tags: |0 Comentaris

En concret, els treballs consistien en la neteja d’un dels carrils que van des de la rotonda dels nusos en direcció cap al centre de Tortosa. Això ha fet que tallessen un dels carrils, provocant importants retencions per la coincidència dels vehicles que arribaven des de l’accés d’Amposta, els que miraven d’accedir a la rotonda des de la raval de Crist, els que s’hi incorporaven des del polígon Pla de l’Estació de Roquetes i els que provenien de Ferreries. La coa de vehicles s’ha allargat des de l’accés al pont del Mil·lenari fins a la rotonda dels Quatre Camins durant més de 40 minuts.

Al voltant de les 9 del matí, la Policia Local ha ordenat als treballadors que reobrissen el carril per normalitzar la situació, que poc a poc ha anat recuperant la fluïdesa.

https://www.youtube.com/watch?v=MFDQaCt2nDw

Comentaris
X
X