El Centre d’Esports Tortosa jugarà el TOP 4

2018-03-04T21:45:44+00:00 17 de maig de 2017|Esports| ,,|0 Comentaris

Partit sense massa història, l’equip del Castelldefels es presentava al partit amb una jugadora menys, tot i això van plantar cara i van lluitar fins al final. El marcador a la primera part va ser de 19-10. A la segona part el rendiment de l’equip contrari va baixar degut a l’esforç realitzat a la primera part i faltant uns 10 minuts per acabar el partit van perdre a una jugadora per lesió acabant el partir amb 4 jugadores de camp més la portera. Aquest resultat va permetre acabar aquesta fase primeres de grup ja que les Franqueses va perdre a casa del Banyoles.

El Perelló, que ja estava classificat, va viure un emocionant partit; ja que lluitaven pel primer lloc. Finalment va ser per a les locals que en tenien prou amb un empat. Així eviten el Tortosa a semifinals i per tant d’entrada no hi haurà duel ebrenc.

https://www.youtube.com/watch?v=68wnkzkkkY0

Comentaris
X
X