Finalitza la temporada de rem escolar dels jocs esportius del Baix Ebre

2018-03-04T21:45:45+00:00 16 de maig de 2017|Esports| ,,|0 Comentaris

Hi van participar alumnes de 12 dels col·legis de la comarca. El vencedor va ser el col·legi de la Sagrada Família, la segona posició va ser pel Cristòfol Despuig i el tercer per a l’institut Joaquim Bau. Van fer l’entrega de premis el president del consell esportiu del Baix Ebre, Enric Adell, el regidor d’esports de l’ajuntament de Tortosa, Joaquim del Pino i el president del Club de Rem Tortosa el Sr. Josep Ma Chavarria. 

L’esport escolar va finalitzar amb aquesta regata, però les competicions continuen i el proper cap de setmana, una delegació de 37 remers de les categories alevi, infantil i cadet es desplaçaran a l’embassament de Trasona, Astúries, per disputar la Copa Primavera.
 
Comentaris
X
X