El Catalònia guanya el Godall i manté la segona plaça

2018-03-04T21:45:46+00:00 15 de maig de 2017|Esports| ,,,,|0 Comentaris

A la primera meitat, el Godall es va avançar amb gol de Cristian. Javi Asin, amb un gran gol, empataria poc després. Però, tot i que el Catalònia va tenir dues opcions clares, el Godall va estar ben posat al primer temps i va controlar el partit. Semblava que amb l’1-1 s’arribaria al descans, però l’àrbitre va allargar 5 minuts per les diverses interrupcions que va haver-hi. Al quart minut d’afegit, contraatac local i Marc Prades va fer el 2-1. Gol clau. Però els godallencs es refarien a la represa i el seu pitxitxi, Xescu, va empatar amb un gran gol, perfecta recepció i definició.

El partit es va anar trencant. El Godall va buscar reduir espais i no renunciava a res. Marc Prades, aprofitant una escletxa defensiva visitant, va trencar el fora de joc i va aconseguir un golàs marca de la casa, regatejant al porter rival i establint el 3-2. El Catalònia, que a la primera meitat havia estat molt directe, va poder donar més pausa al joc i va estar millor a la represa. Una gran assistència de Jordi Tomás va permetre a Cosido, amb ofici i qualitat, marcar el 4-2. Res estaria sentenciat perquè el Godall, al 90, va reduir distàncies arran d’un penal que va transformar Xescu. En temps afegit, en la darrera jugada del duel, arran d’una falta, els godallencs buscaven l’empat però l’àrbitre, erròniament, no va deixar acabar la jugada dins de l’àrea local, el que va suposar protestes justificades dels visitants. Al final, 4-3.

https://www.youtube.com/watch?v=Av_D1R5VFyQ

Comentaris
X
X