El Fòrum de l’Ocupació de la URV busca captar i retenir talent al territori

2018-03-04T21:45:49+00:00 8 de maig de 2017|Entrevistes| , |Tags: |0 Comentaris

Aquest any s’han incrementat fins a 38 el nombre d’empreses i institucions que oferiran les seves necessitats a través d’entrevistes i contactes individualitzats. Segons Xavier Farré, sots director del Campus URV, “aquesta és una oportunitat única per viure no només una contractació, sinó una sèrie d’experiències que són fonamentals quan algú s’enfronta a un lloc de treball. El gran avantatge del Fòrum és l’eficiència, ja que tindrem 38 empreses i els participants segur que podran establir 10 o 12 relacions amb possibles contractants i això és molt difícil de fer en una jornada”.

El Fòrum de la URV a les Terres de l’Ebre, és per davant dels campus de Tarragona i Reus, la que més empreses ha aconseguit que hi participin en el Fòrum.

Comentaris
X
X