Salut descarta fer un hospital nou per a les Terres de l’Ebre

2018-03-04T20:28:30+00:00 4 de maig de 2017|Societat| |Tags: |0 Comentaris

Piñas descarta així un nou hospital com el que va projectar el tripartit entre Ferreries i Roquetes i que havia estat ajornat sine die per les restriccions pressupostàries de l’actual dècada. 

Aquesta és la visió que ofereix el departament en un segon capítol de l’entrevista a Piñas, que aquesta setmana publica el Setmanari l’EBRE. L’entrevista serveix de complement a un article en què s’analitzen les tres opcions amb què treballa Salut per fer un aparcament en alçada i connectar l’hospital i la ciutat amb escales mecàniques i ascensor, demanda dels veïns i el sindicat CATAC. Tant el govern autonòmic com el municipal aposten per actuar al talús de l’hospital, opció més cara (al voltant de 25 milions d’inversió) però que permet un major ampliament futur del centre i el doble de places d’estacionament.

Comentaris
X
X