El govern busca una reestructuració sanitària a l’Ebre sense Sagessa

2018-03-04T20:28:31+00:00 27 d'abril de 2017|Política| |Tags: |0 Comentaris

Piñas considera que els hospitals comarcals difícilment aconseguiran l’excel·lència en el servei si no s’especialitzen i que per tant el gran repte de la reestructuració és “pensar globalment”, per donar assistència sanitària als 180.000 habitants de les comarques ebrenques. Per exemple, no descarta que en el futur un pacient tortosí s’hagi de desplaçar a Móra d’Ebre per sotmetre’s a una prova o una tècnica determinada en què puga excel·lir el centre riberenc, ara a l’ull de l’huracà. 

La gestió de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre serà encomanada a partir de l’any que ve i sense necessitat de convocar un concurs, en la mesura que és propietat del Catsalut, a una nova empresa pública, si bé amb la sortida de Sagessa el govern reconeix que el centre riberenc podria perdre els 4 milions del fons de reserva.

Comentaris
X
X