Deltebre enderrocarà al maig la nau de ‘Muebles Delta’

2018-03-01T07:00:15+00:00 27 d'abril de 2017|Societat| ,|0 Comentaris

Davant la inacció dels propietaris, el 16 de maig de 2016 el consistori va iniciar l’expedient per a l’execució subsidiària de les actuacions d’enderroc. D’acord amb la llei si els obligats no executen l’ordre efectuada, l’Ajuntament ho pot executar a costa i a càrrec els propietaris. Els serveis tècnics n’han redactat ja el projecte executiu d’enderrocament i el 28 de febrer passat el govern municipal en aprovar el projecte.

L’11 d’abril, l’alcalde, Lluís Soler, ha signat una resolució d’Alcaldia en la qual s’acorda ja l’execució subsidiària de l’ordre d’enderroc. L’Ajuntament ha citat els propietaris el proper 2 de maig a les 9.00 per tal que autoritzen la realització de les obres. Si els propietaris no compareixen, tal com es preveu, l’Ajuntament tirarà igualment endavant amb l’ordre d’enderroc. “Per a nosaltres la imatge de poble és una prioritat i aquest edifici està perjudicant la imatge del municipi” ha insistit l’alcalde.

Així, el consistori, que ja ha adjudicat les obres d’enderroc a l’empresa Servidel per 35.243 euros, té previst enderrocar l’edifici durant el mes de maig. “Enderroquem perquè tenim un informe tècnic que ens diu que l’edifici està en estat de ruïna”, ha reiterat l’alcalde que recorda que “el cost de les obres repercutirà als propietaris”.

https://www.youtube.com/watch?v=DvJuA-ESVXk

Comentaris
X
X