“Els robatoris amb força a domicili es redueixen prop del 37% a Tortosa”

2018-03-04T21:45:53+00:00 24 d'abril de 2017|Societat| ,|0 Comentaris

Encara que no en xifres tan elevades, també s’han reduït els delictes contra el patrimoni, contra les persones i contra l’ordre públic. En canvi, han augmentat sensíblement els delictes per infraccions de trànsit i contra la salut pública, aspecte que el conseller d’Interior ha posat en valor en la mesura que és fruit, ha assegurat, d’una major eficàcia policial. El titular d’Interior i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyats dels representants de les forces i cossos de seguretat amb presència a la ciutat, han participat aquesta tarda en la Junta de Seguretat Local, on s’han donat a conèixer aquestes dades.

Jané ha dit que les xifres “reflecteixen que anem pel bon camí” i que “hi ha una important percepció de seguretat al carrer”, aspectes però que “no ens poden fer abaixar la guàrdia de cap de les maneres”. El conseller ha volgut destacar també els bons índexs de resolució de delictes, que en el cas dels robatoris en força a domicili és dels més alts de Catalunya, un 51%, una xifra que se situa en el 70% en el cas dels robatoris en violència a la llar.

De la seva banda, l’alcalde, Ferran Bel, ha volgut destacar el bon treball de coordinació entre els diferents cossos policials, molt en particular entre Mossos i Policia Local, que ha volgut singularitzar en les patrulles conjuntes que de fa alguns anys fan en l’àmbit del centre històric de la ciutat. “La coordinació policial, més la urbanització del nuci antic, han conduït a una millora de la seguretat i de la convivència en tot l’àmbit. Hem de continuar treballant en la mateixa línia.”

https://www.youtube.com/watch?v=3lcDBOvWGrY

Comentaris
X
X