David Bonvehí: “M’he sentit molt recolzat pel PDeCAT de l’Ebre”

2018-03-04T21:45:53+00:00 24 d'abril de 2017|Política| , , |0 Comentaris

Bonvehí també va agrair el suport que ha rebut de les bases, també a l’Ebre, arran de la filtració de la seua conversa amb altres càrrecs del partit durant un dinar.

Durant l’acte al Centre Cívic de Tortosa, van detallar els càrrecs que tindrà la nova secció comarcal, que té el regidor de Deltebre Kilian Franch com a president. La visita de Bonvehí al territori també va servir per mantindre un contacte amb la formació a la Terra Alta. En els dos casos volen potenciar el contacte amb les bases amb vista a definir una estratègia per aprofitar el potencial de la formació originària, Convergència Democràtica. 

https://www.youtube.com/watch?v=YX2eQ6MJTlw

Comentaris
X
X