L’Aldea Cepromar lluitarà per la permanència fins a final de temporada

2018-03-04T18:13:45+00:00 20 d'abril de 2017|Esports| ,|0 Comentaris

L’Aldea-Cepromar afronta aquest cap de setmana un partit transcendental en la lluita per la permanència. Estan a cinc punts de la salvació perquè el Sant Julià, que es troba una posició més amunt, els té el golaverage particular guanyat.

Després de sumar només una victòria en els darrers cinc partits, els aldeans necessiten els tres punts d’aquesta jornada en el desplaçament a Calafell per enfrontar-se al Platense, vuité classificat, i que també buscarà la victòria per trencar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives.

Els del Baix Ebre intentaran refer-se de la contundent derrota a casa per 3 a 7 contra Lo Caragol de Lleida i escalar posicions per sortir del descens.

Després d’aquesta jornada en restaran cinc per acabar la temporada i totes elles seran finals, ja que s’enfrontaran amb equips que es troben entre les primeres nou places, com l’Alcoletge, Les Corts, el Sant Sadurní i l’Hospitalet.

 

Comentaris
X
X