El Conservatori de Música de Tortosa interpreta el conte musical ‘L’estranya malaltia de la Cinta’

2018-03-04T21:45:54+00:00 20 d'abril de 2017|Cultura| ,|0 Comentaris

Un total de 600 escolars van assistir el 18 d’abril al Palau Oriol, seu del Conservatori per veure, sentir i gaudir d’un muntatge que es representa des de ja fa nou anys. En tot aquest temps, més de 5.400 alumnes de centres educatius de Tortosa han pogut veure l’obra.

El conte va estar representat per 25 professors del Conservatori, i hi van intervindre tots els instruments que es poden estudiar en aquest centre d’educació musical de la Diputació: els de vent fusta (flauta travessera, oboè, clarinet, saxo i fagot) , els de vent metall (trompeta, trompa, trombó i tuba),  percussió, cant, piano i els de corda (violí, viola, violoncel, contrabaix i guitarra).

L’obra explica la història de la Cinta, una nena que va viure fa molts i molts anys a la ciutat de Tortosa, justament al Palau Oriol, on actualment té la seu el Conservatori de Música. La noia pateix una estranya malaltia i el seu pare crida experts d’arreu del món perquè hi trobin una solució. Savis provinents de llocs llunyans s’acosten amb mètodes ben curiosos per tal de guarir la Cinta.

Aquest ha estat un projecte únic i pioner, que ha implicat tota la comunitat educativa del Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa. El 25 d’abril es farà el segon passi.

https://www.youtube.com/watch?v=wJhNhL_ggZ8

Comentaris
X
X