L’1 de maig, jornada esportiva amb una nova edició de la cursa i caminada ‘Ciutat de Tortosa’

2018-03-04T21:45:55+00:00 19 d'abril de 2017|Esports| ,|0 Comentaris

La prova, organitzada per l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l’Ebre, preveu un recorregut amb una distància d’uns cinc quilòmetres, sortint des de la plaça de les Corts Catalanes i passant, aquesta vegada per primer cop, per la zona urbanitzada del Temple Sud, oberta recentment al trànsit.

La sortida de la cursa i la caminada està prevista a les dotze del migdia, amb inscripcions gratuïtes que podran fer-se des d’un parell d’hores abans al mateix lloc de sortida. A partir de 11,00 hores hi haurà una activitat especial dirigida a tot el públic amb una sessió de zumba a càrrec de monitors de Tortosesport. Es lliurarà trofeu als tres primers classificats masculins i femenins de la cursa, així com als participants més joves i de més edat entre tots els inscrits a la matinal que compta amb la col·laboració especial d’Sports Fevi.

Comentaris
X
X