Amposta aconsegueix, per segon any, el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació

2018-03-04T17:36:15+00:00 19 d'abril de 2017|Política| , |0 Comentaris

El premi l’atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que avalua la informació de les webs municipals.

L’Ajuntament d’Amposta repeteix el percentatge assolit en l’edició anterior, un 92,31% del compliment, donant resposta positiva a 48 dels 51 indicadors.

El segell va ser recollit dimecres 19 per l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat del regidor de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat Energètica, Pau Cid, i el de Mitjans de Comunicació i Festes, Ramon Bel.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació s’entrega des del 2013. En aquesta quarta edició s’han definit 51 indicadors en forma de pregunta (fins ara eren 41) distribuïts en cinc grans blocs: quin són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius, quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana.

https://www.youtube.com/watch?v=XXktEijpSMs

Comentaris
X
X