La Generalitat comença el trasllat a la nova seu de Tortosa

2018-03-04T21:45:56+00:00 18 d'abril de 2017|Política| ,|0 Comentaris

L’edifici, que ja està quasi enllestit, acollirà diversos departaments que ara es troben repartits en diferents punts del territori i permetrà als ciutadans resoldre qualsevol tràmit amb l’administració. Com ha explicat la portaveu del govern, Neus Munté, el departament de vicepresidència i d’economia i hisenda se’n farà càrrec de la reassignació i redimensionament de les plantilles. Uns canvis que no suposaran cap nou increment de costos, ja que la nova seu es finança amb la col·laboració de tots els departaments. 

D’altra banda, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha destacat que permetrà “sobretot, l’objectiu principal d’aquest nou edifici és facilitar l’accessibilitat, racionalitzar l’administració i millorar l’eficiència en qualsevol dels tràmits que hagi de fer la ciutadania”.

https://www.youtube.com/watch?v=IUfulRA9oYo

Comentaris
X
X