La Ràpita vol potenciar l’ús turístic dels habitatges de la vila

2018-03-04T20:05:40+00:00 11 d'abril de 2017|Economia| ,|0 Comentaris

Des del 2012 s’han legalitzat més de 200 apartaments turístics i l’ajuntament treballa per ampliar més encara aquesta oferta. “Si podem tindre aquests habitatges d’ús turístic regulats, llavors la promoció i l’oferta serà més amplia. Per tant, tindrem més capacitat per rebre turistes a la Ràpita” ha remarcat la regidora de turisme de la Ràpita, Rosa Anglès.

Aquest dimarts, una cinquantena de persones han participat en la jornada de conferències ‘Oportunitats i reptes d’ús turístic’, on els ponents i experts han donat a conèixer la normativa que regula aquest tipus  d’establiments. També han parlat sobre l’oferta no reglada, la fiscalitat, les empreses gestores d’habitatges d’ús turístic, l’estalvi energètic, les molèsties i de les formes de comercialització.

Més enllà d’augmentar les places d’allotjament, el consistori rapitenc vol aconseguir part dels 4.000 pisos buits que hi ha a la població i que estan en mans d’entitats bancàries.  “L’Ajuntament està fent gestions per intentar fer d’intermediaris entre possibles inversors d’habitatges d’ús turístic i els propietaris d’aquestes edificacions que tenim per acabar o que tenim acabades i habitatges estan pendents d’omplir” ha explicat l’alcalde, Josep Caparròs.

https://www.youtube.com/watch?v=czErVjwOvig

Comentaris
X
X