L’onzè certamen de la Sénia se’n va cap a Galícia

2018-03-04T18:30:57+00:00 10 d'abril de 2017|Cultura| ,|0 Comentaris

El jurat conformat per tres directors d’orquestra amb llarga trajectòria internacional els van donar 296,5 punts de valoració, suficients per superar la formació de Mislata, segona, i la de Beniaján, tercera.

Durant tot el cap de setmana, la casa de cultura de la Sénia ha vist passar fins a set formacions. Dissabte va ser el torn de les que, pel nombre de components de la banda, s’agrupaven a la segona categoria. N’hi havia dos, de les províncies de Saragossa i Alacant. La guanyadora en aquest cas va ser el centre musical instructiu Santa Cecília, de Puçol. Diumenge van actuar tres formacions de la primera categoria, arribades de València, Múrcia, i la guanyadora, de Galícia.

El certamen l’organitza l’Agrupació Musical Senienca i té un component internacional. Des de fa més d’una dècada per la població han passat bandes de diversos països europeus. Tot plegat vol reforçar la vinculació de la Sénia i les Terres de l’Ebre amb aquest estil musical.

https://www.youtube.com/watch?v=I6JurFwE2uU

Comentaris
X
X