L’equip de futbol americà ‘Pride Soccer Club’ prepara la seua participacio al MIC’17 a Tortosa

2018-03-04T21:45:57+00:00 10 d'abril de 2017|Esports| ,|0 Comentaris

Un dels equips que prendran part a la competició ha tingut, precisament, la capital del Baix Ebre com a base d’entrenaments durant el cap de setmana. Es tracta del club nord-americà Price Soccer Club, que d’aquesta manera s’ha aclimatat a les condicions que trobaran a partir d’aquest dimarts 11 d’abril. La tria d’aquest emplaçament respon a l’amistat de Juanjo Rovira amb els responsables d’aquest equip, i a la recerca d’una població de petites dimensions a la qual puguessen preparar la competició amb tranquil·litat.

Segons expliquen, els xiquets estan emocionats davant la possibilitat de jugar contra clubs històrics, com l’Inter, el Bayern o el Manchester City. “El futbol és un esport que està creixent als Estats Units i en els darrers 10 anys ha pres força. Així que l’idea de participar amb clubs de més de 100 anys d’història és impressionant. Els xiquets mai han tingut l’oportunitat de jugar contra clubs de tant de renom” ha explicat el director del Price Soccer Club de Colorado Springs (Colorado), Diego Saltón. “No és només un viatge esportiu, sinó que també serveix perquè els xiquets coneguen altres cultures” ha afegit Saltón.

https://www.youtube.com/watch?v=2BmJT-dWRPQ

Comentaris
X
X