Sant Jaume d’Enveja dóna a conèixer els campions de la lliga catalana de llagut

2018-03-04T20:08:46+00:00 5 d'abril de 2017|Esports| , |0 Comentaris

Vint-i-tres embarcacions i 170 bogadors van veure com la violència del vent regnant durant la jornada de diumenge va motivar-ne la suspensió d’una regata en la qual estava en joc el títol de la modalitat. La falta de dates per disputar-se, per la coincidència amb altres proves, va provocar que finalment quedés suspesa.

Els punts acumulats en les tres regates anteriors disputades a Flix, Santa Cristina i Empuriabrava, van donar-li el títol al Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils amb un total de 36 punts, mentre que el club de rem Santa Cristina i el Club Natació Badalona van completar el podi.

https://www.youtube.com/watch?v=DcPqcd7oiX8

 

Comentaris
X
X