El govern d’Esquerra d’Amposta es queda sol en l’aprovació de la modificació dels llocs de treball

2018-03-04T17:36:19+00:00 28 de març de 2017|Política| , |0 Comentaris

L’oposició en bloc hi va votar en contra, davant la presència de diversos treballadors, que van marxar un cop votat el punt.

La regidora Rosita Pertegaz va remarcar la poca coherència d’aquesta acció amb el discurs del govern, tot apuntant que “a partir d’ara no diguen que les esquerres estan preocupats per aquelles persones majors de 45 anys que estan a l’atur. Avui vostès posaran a l’atur una persona de 58 anys”. El portaveu socialista, Francesc Miró, va lamentar que “s’ha produït un fet inèdit en aquesta casa. Per unanimitat, tot el comitè d’empresa de la junta de personal està en contra d’aquesta modificació que vostès proposen”. En la mateixa línia crítica, Isabel Ferré, portaveu del grup municipal de CiU, va desaprovar rotundament la decisió i va lamentar que no es tingués en compte la trajectòria professional de l’acusat. “Aquesta persona que vostès diuen ‘amortitzar la plaça’ ha estat 30 anys treballant aquí. Ha treballat per quatre alcaldes diferents i ho ha fet sempre en una gran professionalitat”.

Davant aquestes crítiques, el govern s’ha defensat de les acusacions que especulen que l’acomiadament ha estat motivat per causes polítiques. Apunten que han seguit les directrius d’un informe de la Diputació de Tarragona que indicava que s’havia de posar solució a aquesta situació. “Quan algú diu que això es un acomiadament polític, com ha sortit algú de forma molt ràpida a dir-ho, si hagués sigut una voluntat política fer algun tipo de purga o de criba, que és el que en algun moment hem sentit. Això s’hagués fet fa dos anys” ha remarcat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

https://www.youtube.com/watch?v=-w-xANHJsjw

Llum verda a la reinversió del superàvit o l’impost de la plusvàlua ‘mortis causa’ a Amposta

Un nou pas per protegir l’antic col·legi de les monges i l’aprovació del canvi de denominació dels carrers Ruiz de Alda i Garcia Morato van ser altres punts que es van tractar durant la sessió plenària. Les quatre mocions presentades per l’oposició van ser aprovades. Plataforma per Catalunya va aconseguir que s’elimini l’anomenat impost de plusvàlua mortis causa. També es van aprovar les propostes del PSC per tramitar la reinversió del superàvit, millorar la circulació entorn a la nova benzinera baix cost i sol·licitar a la Generalitat una oficina pròpia o compartida de l’Agència Tributària de Catalunya.

https://www.youtube.com/watch?v=KVikwmsNW7Y

 

Comentaris
X
X