La Volta Ciclista a Catalunya torna al Port 25 anys després

2018-03-04T20:28:38+00:00 23 de març de 2017|Societat| |Tags: |0 Comentaris

La cursa permetrà veure alguns dels millors ciclistes del món a l’actualitat, entre els quals el guanyador del Tour, Chris Froome, Alberto Contador, Alejandro Valverder i l’ebrenc Edu Prades.

Recorregut de la quinta i sexta etapa

Divendres 24 de març. La sortida de la quinta etapa està prevista a les 12.25 des de Valls. Arribarà a Tivissa al voltant de les 2 i continuarà per Ginestar i Rasquera abans d’enfilar cap al Perelló. Cap a les 15.30 tindrà un esprint intermig al punt més alt del pont Lo Passador i seguirà cap a Amposta, on té l’arribada prevista al voltant de tres quarts de quatre. El pas pel centre de Tortosa serà entre 4 i 4.30.

Dissabte 25 de març. Després de fer nit a l’Ebre, la Volta arrancarà la sexta etapa, dissabte, des del davant del mercat municipal de Tortosa. La sortida està prevista a les 12 i marxarà per la C-12 passant per Xerta abans d’accedir cap a la Terra Alta. Allà travessarà per Prat de Comte i Bot, abans d’arribar a Gandesa a la 1.30. Seguirà per la Fatarella i Ascó, i anirà a Móra d’Ebre al voltant de les 2.30 abans de passar al Priorat. La meta serà a Reus.

Talls de trànsit

El pas per l’Ebre comportarà un seguit de restriccions de trànsit, per la qual cosa les administracions fan una crida a la col·laboració ciutadana.

El divendres 24 el pas de la caravana i del gruix dels ciclistes pel centre de Tortosa es preveu entre les 16 i les 16.30 hores amb el següent itinerari: C-42, plaça del Bimil·lenari, avinguda Generalitat, pont de l’Estat, avinguda Colon, carrer Tarragona, rambla Catalunya, plaça Corona d’Aragó, Roquetes, Port (Portell, final d’etapa).

La Policia Local tallarà el trànsit del tram urbà de Tortosa entre les 15.30 i les 17.30 hores aproximadament, excepte per als vehicles d’emergència. Des de l’Ajuntament s’informarà als diferents centres d’ensenyament de les restriccions de trànsit i possibles afectacions durant l’horari de sortida escolar. Es demana a la ciutadania atendre les indicacions dels agents de trànsit, evitar agafar el vehicle durant les hores assenyalades i no estacionar en tot l’itinerari que recorreran els ciclistes.

Aquelles persones que vulguin accedir al Port el divendres 24 han de saber que a partir de les 9 hores el trànsit quedarà restringit, i des de les 11 hores aproximadament tallat completament el pas de vehicles a motor.

L’endemà dissabte 25 de març, la Volta disputarà la sisena i penúltima etapa, amb sortida des de Tortosa i final a Reus. Entre les 8h i les 12.10h –hora prevista de la sortida- quedarà tallada al trànsit l’avinguda Generalitat, entre el carrer Rosselló i la plaça de la Pau. Els ciclistes es dirigiran cap a la C-12, creuant el pont de l’Estat, avinguda Colom, Rambla Catalunya i plaça Corona d’Aragó, trajecte que quedarà tancant mentre passi la caravana i immediatament alliberat una vegada hagi sortit de la ciutat.

https://www.youtube.com/watch?v=Ss9WPX3XOHA

Comentaris
X
X