El pivot tortosí Jaume Sorolla, reforç de luxe per al Cantaires Tortosa

2018-03-04T21:55:35+00:00 23 de març de 2017|Esports| ,|0 Comentaris

El pivot tortosí de dos metres deu d’alçada Jaume Sorolla, ha finalitzat la seua primera temporada a la Universitat Valparaiso a l’estat d’Indiana.

Sorolla després de la bona temporada que va realitzar en l’anterior exercici a la High School i proclamar-se campió d’Europa sub-20 aquest estiu amb la selecció espanyola, ha tancat la temporada amb els ‘Crusaiders’ fent una progressió evident en la seua formació com a jugador.

La Universitat Valparaiso van tancar la temporada després de ser eliminats en el torneig NIT. Una competició que disputen les universitats que han guanyat la lliga regular de les respectives conferències, però que no han guanyat la final de conferència i no han accedit així al torneig NCAA, segon amb més prestigi als Estats Units.

L’equip després d’una molt bona arrancada de competició on van encadenar una llarga ratxa de victòries, s’han vist condicionats per lesions dels sèniors, els jugadors d’últim any. 24 victòries i nou derrotes ha estat el vagatge durant la lliga regular.

Sorolla s’ha fet un lloc a l’equip tot i ser jugador de primer any i ha jugat una mitjana de dinou minuts per partit, amb nou titularitats. Ha aportat un promig de 5’3 punts i 4’5 rebots amb un tap per partit.

Jaume compagina el bàsquet amb els estudis de fisioteràpia, tot i que baralla la possibilitat d’agafar internacional Business.

Un cop finalitzada la temporada a Indiana ara Jaume Sorolla espera ser un reforç de luxe que ajude al Cantaires Tortosa en la lluita per la promoció d’ascens a lliga EBA, per la qual estan lluitant els de Claudio César Prieto. El debut de Sorolla es podria produir al penúltim partit de lliga en el desplaçament al camp de l’Esparraguera, actual líder de la categoria.

https://www.youtube.com/watch?v=fvOlQBj-Wv4

Comentaris
X
X