Agrobank, la línia de negoci agrari de Caixabank, s’estén a les Terres de l’Ebre

2018-03-04T20:29:20+00:00 9 de febrer de 2017|Economia| , , |Tags: |0 Comentaris

Des del seu llançament, ara fa dos anys, ha captat 10.000 nous clients i el volum de negoci ha augmentat més d’un 11% i s’ha convertit en l’entitat financera líder del sector agrari a Catalunya.

Enric Dalmau, director de l’àrea de negoci de CaixaBank a les Terres de l’Ebre, destaca que l’atenció personalitzada és el més important per complir els objectius del client. “Estem satisfets d’aquesta acollida i pensem que les claus d’aquest èxit passen, bàsicament, per la proximitat”.

A les Terres de l’Ebre, la meitat de les seves oficines estan especialitzades en la línia Agrobank. “CaixaBank té una àmplia gamma d’oficines arrelades al territori i en una part molt important d’aquest territori, el sector primari és molt important, com és el cas de les Terres de l’Ebre” ha detallat Dalmau.

Per dur a terme aquesta tasca l’entitat ha format els gestors de les seues oficines per assessorar els clients amb un alt grau de professionalització. “Hem fet un esforç molt important en especialitzar i formar a tots els empleats que estan ubicats en aquestes oficines. Especialment s’ha posat èmfasi en el fet que cadascuna d’aquestes oficines tingui un sector de negoci especialitzat en el tema Agro”.

Els gestors i clients poden fer les operacions en les oficines, però també en les explotacions agràries per facilitar així el tracte amb els productors.

https://www.youtube.com/watch?v=vy7UeXIWYfo

 

Comentaris
X
X