Godall diu “prou” als actes vandàlics

2018-03-04T18:09:26+00:00 4 d'agost de 2016|Societat| |0 Comentaris
 

L’Ajuntament ha penjat a la seva pàgina de facebook un missatge mostrant la seva indignació pels darrers fets, en els quals es van punxar les rodes d’11 dels 25 carros que envolten la plaça “Aquesta alcaldia ja no pot aguantar més els actes vandàlics que dia a dia aquest estiu estem sofrint al nostre poble. A partir d’ara es perseguiran tots i cadascun fins aconseguir localitzar als culpables i que els seus actes no quedin impunes. L’última ha segut aquesta passada nit a la plaça de bous on s’han punxat la majoria de rodes de les carretes que hi ha. Aquest assumpte ja està en mans del cos de Mossos d’Esquadra”. Abans d’aquest incident de dimarts, havien aparegut faroles i canonades trencades, i el consistori del municipi del Montsià ha acabat esclatant davant d’aquestes actuacions incíviques.

D’altra banda, la Generalitat ha obert expedient sancionador a l’Ajuntament de la Sènia per la solta de vaquetes que es va fer al municipi l’agost de l’any passat i que Actyma, l’Associació contra la tortura i el maltracte animal, ja havia denunciat. El president de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines les Terres de l’Ebre, Ximo Martí, ha puntualitzat que va ser una entrada de bous mansos i cavalls i no de vaquetes, i que aquest tipus d’actes es fan a molts pobles. Els fets van succeir el 24 d’agost de l’any passat. Els mansos van desviar-se del recorregut previst i van passar per carrers transitats. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FfLdSXH4jyo&feature=youtu.be

 

 

Comentaris
X
X