El conductor de Freginals gairebé no va estar en contacte amb els seus companys el dia de l’accident

2018-03-01T07:29:40+00:00 19 de maig de 2016|Societat| |0 Comentaris

Tres dels cinc conductors de l’accident d’autobús a Freginals on van prendre la vida 13 noies quan tornaven d’un viatge d’estudiants d’Erasmus a les falles de València ara fa 2 mesos han declarat aquest dijous al jutjat d’instrucció número tres d’Amposta. Dos dels conductors han declarat presencialment en qualitat de testimonis davant el jutge mentre que el tercer ho ha fet per videoconferència.  Encara queda pendent les declaracions del conductor de l’autocar sinistrat que es troba ingressat a causa del seu delicat estat de salut i no ha pogut declarar a hores d’ara.  Segons ha explicat l’advocat de l’acusació particular d’una de les víctimes, Joaquim Fibla, el conductor del bus sinistrat gairebé no va estar en contacte amb els seus companys de viatge aquell dia perquè va preferir descansar enlloc d’anar a dinar i sopar amb ells. Fibla també ha volgut deixar clar que a hores d’ara encara no s’ha pogut confirmar que el conductor s’absentés per descansar.   

Dos dies ja van passar pels jutjats per declarar com a testimonis el propietari de l’empresa Autocares Alejandro i els dos ocupants del vehicle que va xocar frontalment amb l’autocar sinistrat. 

 

Comentaris
X
X