“Ja havia tastat vins de la Terra Alta en un restaurant de Tarragona i em van entusiasmar. El vi de garnatxa blanc d’aquesta comarca és fantàstic. He vingut per aprendre’n més. Volem aprendre sobre noves varietats i sobre processos de producció tradicionals, sobre els quals ja n’havíem sentit a parlar, però els volem conèixer sobre el territori”, ha explicat Shannon Essa, touroperadora nordamericana de l’empresa GrapeHop Tours. Per la seva banda, la jove empresa gandesana Vi Origen ha ofert una visita guiada als empresaris turístics.”Hem fet una ruta amb bicicleta des de Gandesa i fins a la Fontcalda, passant per la Via Verda i amb un tast de vins blancs de la Terra Alta en acabar. Crec que han quedat contents. Esperem que incloguin la nostra ruta en la seva oferta de tours”, ha comentat Jordi Navarro, soci fundador de Vi Origen. Fins diumenge, els touroperadors també visitaran les zones vinícoles del Priorat i el Camp de Tarragona. El grup ha estat coordinat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i l’Agència Catalana de Turisme.
Touroperadors europeus i americans s’interessen per l’enoturisme a la Terra Alta
Per Oriol Gracià1 Min de lectura