Una app permet visualitzar “in situ” els mobles d’un espai dissenyat pels usuaris

2018-03-04T20:30:55+00:00 31 de març de 2016|Societat| |0 Comentaris

Aquesta plataforma de realitat virtual, que s’inclou dins el projecte europeu FurnIT-SAVER, permet dissenyar en 3 dimensions tant l’espai com el mobiliari i, a través d’un dispositiu mòbil (tablet o smartphone), visualitzar “in situ” el lloc on es vol col·locar els mobles. D’aquesta manera, a més de poder visualitzar diferents dissenys personalitzats en 3D, l’usuari també pot veure com queden els mobles a l’espai escollit. El projecte, que es va posar en marxar el febrer del 2015, està en fase pilot i busca millorar el procés de compra i venda dins el sector del  moble, un sector que s’està reinventant arran de l’esclat de la crisi immobiliària.

El consorci està format per 6 centres europeus, entre ells, dos catalans, el Centre Tecnològic de la Fusta i el Moble de Catalunya (CENFIM), situat a la Sénia, i el Centre Tecnològic de Catalunya (EURECAT), i té el suport del programa de recerca i innovació Horitzó 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=spTGFz69m6o

Comentaris
X
X