El Baix Ebre aspira a millorar la posició econòmica amb col·laboració públic-privada

2018-03-01T07:04:49+00:00 31 de març de 2016|Economia| |0 Comentaris

Per aquest motiu han programat per al 8 d’abril les segones jornades comarcals Empresa i Territori al Baix Ebre, que es desenvoluparan a la seu de l’ens, a Tortosa. L’objectiu que persegueixen és obtindre informació econòmica-social de la comarca, conèixer l’opinió dels empresaris sobre la comarca, reivindicar les fortaleses del territori o buscar solucions a les debilitats que puga tindre. Tot plegat vol contribuir a la millora de la taxa d’atur, l’augment del PIB comarcal i arrelar la població al territori, reforçant el sentiment de pertinença.

Els empresaris poden confirmar la seua assistència fins al 6 d’abril al correu cepta@cepta.es

Comentaris
X
X