La Torre de l’Espanyol, pioners en formar-se per actuar en cas d’emergència nuclear

2018-03-04T18:29:31+00:00 26 de febrer de 2016|Societat| |0 Comentaris

La Torre de l’Espanyol i Vandellós seran els primers municipis de l’Estat que rebran formació per actuar en cas d’emergència nuclear, en una iniciativa pionera a Espanya. És una de les mesures que feia temps que els responsables del municipis afectats demanaven per millorar-ne la seguretat. Les dos poblacions ja han posat en marxa aquestes jornades de divulgació informativa, que s’implantaran pròximament als altres municipis. “El que s’està fent ara a la Torre de l’Espanyol es parlar amb les associacions per anar fent xarxa i, quan estigue la gent informada, es vol duu a terme un simulacre real” assegura la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim. 

Els propers 8 i 9 de març, els alcaldes dels municipis afectats han estat cridats a participar d’unes jornades formatives sobre protecció civil, una mesura que s’ha acordat a la reunió anual de l’Associació de Municipis en Àrees Nuclears celebrada a Madrid.

 

 

Comentaris
X
X