Les Serres de Cardó, protagonistes de la revista Descobrir Catalunya de febrer

2018-03-04T22:01:36+00:00 12 de febrer de 2016|Cultura| , , , , , |0 Comentaris

La publicació mensual dedica el seu reportatge monogràfic a una de les serres més invisibles de les Terres de l’Ebre, “el paradís vivent d’un món romàntic endèmic que ha sobreviscut miraculosament”, tal com escriu l’escriptor Andreu Carranza en un dels articles. Els diversos textos repassen la història de la serra i del pobles que la voregen i posa èmfasi en la importància dels espais naturals, però també patrimonials. I és que l’antic balneari de Cardó, sotmès a un intens procés de degradació des que va tancar el 1967, espera una nova oportunitat per reobrir al públic i recuperar la dignitat de l’espai. Els diversos reportatges que del monogràfic (que també inclou una proposta de rutes a peu) han estat escrits per la periodista Sílvia Berbís i els periodistes Oriol Margalef i Oriol Gracià. El contingut fotogràfic està signat per Rafael López-Munné. La revista es va presentar dijous a la tarda al Museu de Tortosa. 

Comentaris
X
X