L’escola de música Lo Canalero duplica els assistents

2018-03-04T20:02:43+00:00 12 de febrer de 2016|Cultura| |0 Comentaris

Aprenen els acords, a marcar el ritme i d’aquí poc seran capaços d’interpretar una peça. Cada classe és una aventura per aquests xiquets i xiquetes que més enllà d’aprendre a tocar la guitarra tornen a les arrels de la cultura ebrenca a l’escola Lo Canalero. Amb aquest i altres tallers es fa difusió de les cançons i balls tradicionals com la jota. La intenció és inculcar i despertar a la gent jove aquest tipus de música que fa anys que s’intenta recuperar. La jota, la seguidilla o el fandango són alguns dels gèneres pertanyens a la identitat que es vol transmetre.

El taller de guitarra és el que té més èxit. El que en principi havia de ser només una classe s’ha ampliat a dos per la gran acollida que ha tingut entre els xiquets. Ells tenen molt clar perquè volen aprendre a tocar aquest instrument de corda.

No és  casualitat que cada cop augmenti la demanda per participar en els diversos tallers que ofereix l’escola Lo Canalero, ja que en els darrers anys ha crescut l’interès per conèixer el patrimoni cultural ebrenc.

Coincidint amb el fi del curs escolar, l’escola durà a terme una exhibició al carrer amb els seus alumnes per ensenyar tot el que any aprés durant l’any.

Comentaris
X
X