Rull demana a Foment el traspàs íntegre de les línies de tren de l’interior del país

2018-03-04T18:29:33+00:00 8 de febrer de 2016|Política| , , |0 Comentaris

Rull va mantindre una reunió amb la ministra en funcions, Ana Pastor, davant la qual va criticar el retard que pateixen de forma generalitzada els regionals i la manca d’inversió en rodalies. Per exemple, el conseller va posar sobre la taula que dels 4.000 milions previstos per a la xarxa de rodalies, només s’ha invertit el 10%, és a dir, 400 milions.

A la reunió també es va abordar la millora de la seguretat de la nacional, paral·lelament a la cita efectuada entre alcaldes i transportistes, que va coincidir en el temps. La cita no va servir per tancar cap compromís però sí va emplaçar les administracions a reunir-se aquest dimarts. Rull, en aquest sentit, va dir que la imatge de les infraestructures del país causa estupor. 

Comentaris
X
X