L’Ascó trau múscul davant el Palamós i aconsegueix l’empat a 2

2018-03-04T18:29:33+00:00 8 de febrer de 2016|Esports| |0 Comentaris

Després de l’agressiva entrada dels locals al camp de joc durant la primera part, a la segona el jugador Andreu Guiu es va encarregar d’equilibrar la balança amb dos jugades magistrals que van salvar els de Miguel Rubio. Des de la formació riberenca es va destacar el treballat empat que van saldar fora de casa i que els permet sumar un punt a la taula classificatòria.

Val a dir que el conjunt va sortir valent a la primera meitat, tot i que no va poder sentenciar el Palamós fins al segon temps. L’entrenador va valorar positivament el joc i es va mostrar satisfet amb el treball dut a terme pels jugadors. L’entrenador va afirmar que estava “content” amb l’actuació de l’equip i va incitar els jugadors “a seguir treballant per aconseguir millors resultats”. Especialment destacable va ser la intervenció d’Andreu Guiu, l’autor dels dos gols.

Menys satisfets es van mostrar els del Palamós, que van lamentar la inoperància de l’equip durant la segona meitat. El conjunt gironí no va poder enllaçar els encerts de la primera part de cara a la segona meitat i es van deixar els tres punts davant d’un Ascó que va demostrar clara superioritat. En paraules del tècnic Joan Màrmol, “no es pot fer vindre la gent al camp per recolzar si finalment no podem oferir una victòria”. 

 

Comentaris
X
X