Convocat un tall de l’N-340 i marxes lentes de camions a l’inici de la Setmana Santa

2018-03-04T17:38:00+00:00 8 de febrer de 2016|Societat| , |0 Comentaris

Els convocants han aprés de l’error del gran tall del desembre i ara plantegen dos protestes al Vendrell i el Perelló però amb una data clau per col·lapsar el trànsit: ho faran al migdia del 19 de març, dia en què comença l’operació sortida de Setmana Santa. Els acords es van prendre a la seu de la federació dels transportistes de la província de Tarragona, local al qual es van desplaçar alguns mandataris ebrencs en representació de la resta del territori. En aquest sentit, ja s’ha fet una crida a la participació massiva. 

Els assistents també han transmés, en un comunicat, els objectius de la protesta i les reivindicacions del territori. En diversos punts, els alcaldes i els transportistes han sol·licitat la presència de la ciutadania i dels xofers de la resta del país, han avançat el lema de la protesta: “prou morts, solucions ja, prou peatges” i han inclós la voluntat de que el territori siga finalment escoltat per les administracions competents. 

Comentaris
X
X