Una marea blava de 50.000 persones desborda Amposta

2018-03-04T20:30:57+00:00 7 de febrer de 2016|Societat| , , |Tags: |0 Comentaris

El clam per la implicació del Govern de Catalunya i la Unió Europea en la protecció del Delta ha centrat l’eix de les proclames. “El pla Hidrològic està sota sospita, està fet a esquena de les normatives europees i de la gent de les Terres de l’Ebre”, ha explicat Manolo Tomàs, portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ebre. “Per tant, en aquesta lluita necessitem tots els suports possibles, necessitem el suport del Govern de la Generalitat”, ha afegit.

Amparo Moreno  periodista tortosina i catedràtica de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha llegit el manifest final en el qual ha exigit “la implicació europea per garantir un Ebre, viu i digne”. De fet, la manifestació ha servit d’avantsala a la visita d’onze eurodiputats al Delta de l’Ebre prevista per a demà a la tarda. Els dirigents europeus visitaran el territori per conèixer de primera mà els problemes mediambientals que pateix el riu i avaluar el compliment de la normativa comunitària sobre medi ambient i gestió d’aigües. L’expedició d’eurodiputats atendrà la Plataforma en Defensa de l’Ebre i visitarà el programa pilot de mesures de mitigació i adaptació al canvi climàtic. La jornada acabarà amb una reunió amb pescadors, arrossaires i ornitòlegs. 

Comentaris
X
X