Els col·lectius empresarials urgeixen la reactivació de BCN World

2018-03-04T18:56:31+00:00 5 de febrer de 2016|Economia| , , , |Tags: |0 Comentaris

Les agrupacions d’empresaris de les comarques de l’Ebre ha refermat novament el suport al projecte BCN World, del qual consideren que serà un revulsiu econòmic fonamental per a tots els sectors. Els privats han lamentat les crítiques suscitades per algunes formacions polítiques, que rebutgen la instal·lació de zones lúdiques i de joc al país, i han recordat que si no es fa a Tarragona es farà a un altre lloc. Seria, en aquest cas, una oportunitat perduda per a tota la província. Així ho va manifestar el president de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, Josep Daniel Cortijo, qui va recordar que “la construcció, amb una durada d’uns tres anys, beneficarà els sectors industrials del territori, mentre que la posada en marxa suposarà llocs de treball i més visitants per a les quatre comarques”. 

Tot i això, els empresaris no tenen clar del tot que el projecte es puga desblocar en els propers mesos. És el temor que han manifestat representants com el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José María Chavarría, qui ha lamentat que el complex no es tire endavant però també ha manifestat una actitud comprensiva amb l’actual situació: “La paràlisi, si és que finalment no es du a terme, es deu també a la conjuntura política, que en aquest moment és complicada”. 

Des del punt de vista empresarial, la posada en funcionament del BCN World serà positiva  en tant que previsiblement es generarà un impacte econòmic derivat de l’afluència de visitants, que acabarà beneficiant el territori. 

Comentaris
X
X